girl&flag

Traduceri și interpretariat

Agenţia noastră vă oferă servicii profesionale de traducere şi interpretariat pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională.

b1

Realizăm traduceri atât pentru persoane fizice (acte personale şi oficiale), cât şi pentru persoane juridice (texte din diferite arii de activitate: tehnice, economice, juridice, comerciale, financiare, publicistice, medicale, IT şi multimedia, etc.)

Echipa noastră este alcătuită din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei din România, revizori şi lingvişti profesionişti, toţi cu o vasta experienţă în domeniul în care sunt specializaţi, selectaţi pe baza unui proces riguros şi evaluaţi continuu. Colaborăm foarte strâns cu traducătorii pe tot parcursul procesului de traducere pentru a ne asigura că standardele de excelenţă sunt respectate.

De la bun început am menţinut un raport corect între calitate şi preţ şi am depus tot efortul ca să satisfacem şi să depăşim cerinţele şi aşteptările clienţilor. Iar clienţii noştri, la rândul lor, apreciază abilitatea noastră de a respecta termenele limită şi de a acoperi un număr mare de domenii specializate.

bt2

Prin serviciile de interpretariat vă punem la dispoziţie interpreţi experimentaţi de traducere consecutivă pentru diferite ocazii: întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, negocieri, focus grupuri, licitaţii, interviuri şi depoziţii juridice.

Nu trebuie decât să programaţi evenimentul, iar noi vom desemna interpreţii care să vă asigure succesul acestuia.

Confidențialitate

În prelucrarea documentelor dumneavoastră ne angajăm să păstrăm confidenţialitatea acestora. Colaboratorii noştri semnează în prealabil un contract cu clauze de confidenţialitate, însă, la solicitarea dumneavoastră putem semna un contract separat în acest sens.